Töjna grund AB

Om Töjna grund

Företaget startades av Artur Söderström 1987 och arbetade då med betong, armering och mark- och anläggningsarbeten fram till 1992 när arbetet med uppreglade golv startades. 1999 flyttade företaget till nuvarande lokaler i Järfälla. Sedan 2001 drivs verksamheten av Peter Söderström. Idag är vi störst i Sverige på ventilerade golv. Töjna Grund AB har soliditet AAA och kunder finns både i närområdet (Sollentuna, Stockholm, Mälardalen) och i resten av Sverige.

Ventilerat golv i Stockholm med förorter, störst i Sverige. Töjna Grund AB finns här för att hjälpa dig att förebygga fukt-, mögel- och radonproblem i din fastighet. Är problemet redan ett faktum ser vi till att åtgärda det genom våra beprövade lösningar.

Vår idé

Töjna Grund AB marknadsför och säljer i samarbete med marknadsledande leverantörer de bästa och mest kompletta lösningarna på fukt-, mögel- och radonproblem i fastigheter. Vi arbetar även med akustik, betongytor och problem i krypgrund. Styrkan hos företaget ligger i bred och lång erfarenhet på området, gedigen kunskap om våra produkter, vår lagerhållning, korta leveranstider och
förmånliga transportpriser.

Kontakta oss gärna vid frågor

Kontakta oss

Töjnagrund AB
Lärkstigen 2
954 35 Gammelstad

E-post

Sociala Medier

Samarbetspartners

En bra blandning av leverantörer och samarbetspartners borgar för att Töjna Grund AB alltid kan hjälpa dig som kund. Vi är återförsäljare av ventilerade golv från Subfloor och Prestängenbyggsystem. Vi har även nära samarbete med Fuktspärrsteknik AB.

Töjna Grund AB har även valt att sponsra organisation Missing People.

Våra samarbetspartners