Ventilations- och konstruktionslösningar

Din lösning på fukt-, mögel- och radonproblem

Våra skräddarsydda, smidiga och väl beprövade ventilations- och konstruktionslösningar åtgärdar problem med radon, fukt och mögelsituationer i såväl bostads- som företagsfastigheter. Våra största leverantörer och samarbetspartners är SubFloor och Fuktspärrsteknik AB.

Vi levererar ventilerade golv som täcker de flesta behoven.

När du köper ett golv av oss på Töjna Grund kan du i 99% av fallen räkna med leverans dagen efter om du bor i Mälardalen. Om du är en ny kund kommer vi alltid på besök ett par timmar efter det att leverans skett för att svara på eventuella frågor samt gå igenom montageprocessen. Kontakta Töjna Grund AB i Järfälla idag för mer information om vad vi kan göra för dig.

Ventilerat golv vid Vattenskador

Har du drabbats av vattenskador i hus eller lägenhet och bor i Stockholm eller i Mälardalen? Då ska du kontakta oss på Töjna Grund. Den bästa lösningen vid vattenskada är ofta att installera ett ventilerat golv. Töjna Grund erbjuder flera olika varianter av dessa golv. Med över 25 års erfarenhet så vi har lärt oss vilka golv som fungerar vid olika typer av vattenskador. Är du i behov av duktiga hantverkare för installation av ditt ventilerade golv? Vi har nära samarbete med några av marknadens skickligaste hantverkare.

Våra tjänster

 

  • Gratis utbildningar i olika steg av de produkter vi lagerhåller.
  • Transport av materialet till mycket fördelaktiga priser.
  • Förmedlar gärna våra kontakter till entreprenörer med lång erfarenhet av våra produkter.
  • Vi säljer även parkett och golvspån till mycket fördelaktiga priser.

Vi erbjuder projektering, montering och injustering av Subfloor ventilerade golv, ett enkelt, smidigt och lättarbetat system för att regla upp golv.
Det kompletta golvregelsystemet för sjuka hus- problem, ojämna underlag, höga ljudkrav, golv för installationer, golv med dämpande egenskaper.
SubFloor kan användas i bostäder, skolor, daghem, kontor, industrier, sport- och aktivitetsgolv och offentliga byggnader.

Våra samarbetspartners